Je hebt het leven waarschijnlijk gehoord nadat het uiterlijk van kinderen een ander wordt. Nou, het is pure waarheid! Fysieke veranderingen, emotionele schok, nieuw schema – dit alles wacht op elke moeder. Maar wat als we je vertellen: Sex zal ook anders worden, maar zal je helpen om stress te overleven en niet gek te zijn in deze moeilijke dagen? Главное — знать эти 12 фактов о том, каким будет ваш с мужем интим после появления малыша на свет.

Вам надо будет подождать от четырех до шести недель

Het maakt niet uit of u de bevalling hebt gegeven of met de hulp van Cesarean Sections: het zal nodig zijn om te wachten op groen licht van de dokter, en alleen zijn toestemming heeft ontvangen, ga naar bed. De gynaecoloog moet ervoor zorgen dat de baarmoederhals gesloten, bloeden kalmeerde en alle scheuren, ezels en naden genezen. En als je begint seks te hebben voordat het gebeurt, kan het leiden tot infecties of herhaald letsel.

Verboden alleen doordringende seks

En al het andere is toegestaan: bijvoorbeeld orale streek, wederzijdse masturbatie of aaien. Het is tijd lang om een ​​suède stereotype op te geven dat seks alleen begint als de penis in de vagina blijkt. Geboorte van een kind – wat is geen reden om hun opvattingen over het leven te heroverwegen?

Kan gekwetst zijn

Het is waarschijnlijk dat de eerste keer seks heeft na de bevalling, je zult voelen dat we de maagdelijkheid opnieuw verliezen. Wees niet bang – dit is normaal. Zelfs als een keizersdoorsnede werd gemaakt, kunnen hormonale veranderingen leiden tot een droogte van de vagina, en dan zal penetratie onaangenaam zijn. Бывает и так, что шести недель после естественных родов недостаточно, чтобы все травмы зажили.

Dus, wanneer je terugkomt op de “grote seks”, vergeet dan niet om een ​​siliconen smeermiddel mee te nemen: het beschermt gevoelig na letsel. En kies ook de houding, waar zij het tempo, de hoek en de diepte van penetratie bedient: bijvoorbeeld een rijder. Na de Cesarean Section zijn de “Lepels” perfect: ze laden dat deel van de buik niet waar het litteken bleef.

Anticonceptie is vereist!

Vergeet de sprookjes van Grootmoeder over het feit dat je niet zwanger zult raken tijdens het geven van borstvoeding. Gynaecologen zeggen dat je nog steeds ovulatie kunt zijn – zelfs als er in deze periode geen menstruatie is. Dus gebruik condooms of ontdek het van een arts, wat een ander middel van anticonceptie is geschikt voor u.

Je vagina zal niet veranderen in een “bucket”

Ze is geen jeans en geen t-shirt die een keer en voor altijd strekt. Onze vagina heeft een uniek vermogen om het kind te duwen met een gewicht van een paar kilogram en terug te keren naar de oorspronkelijke grootte. Alle gesprekken over “worstjes in de gang” – een mythe die je gewoon de stemming wilt bederven en twijfels kunt doen.

In 2013 bleken ze wetenschappers. Ze ervaren ervaring: 165 vrouwen werden een jaar vóór de geboorte gebruikt, een speciale sensor voor het meten van vaginale druk, en de groep gaf de geboorte aan de natuurlijke manier van vrouwen nadat het kind slechts iets lager is geweest. En het had geen invloed op de potentie, noch over het seksuele plezier van hun partners!

Je libido kan op vakantie gaan.

En misschien na de eerste maand van het gebrek aan slaap, wil je hem volgen. Het leven met een baby is een eerlijke lading zelf, die de wens verslaat om in bed te tuimelen. En borstvoeding verandert ook het niveau van hormonen, wat leidt tot een afname van seksuele attractie. Kleine Lifehak: knuffel met mijn man vaker – het wijst oxytocine toe, wat de emotionele verbinding tussen u verbetert en de stress vermindert.

. Of ga terug naar zo’n groot, alsof de zomer in het dorp grootmoeder heeft doorgebracht

Voor sommige vrouwen blijken zes weken van de pauze echte marteling te zijn: 40% van de jonge moeders geeft toe dat al die tijd wordt gemasturbeerd. Er is geen regel dat alle vrouwen vallen: seksuele attractie zal verschillen van verschillende meisjes. Maar wat je ook normaal bent!

Geboorten excite mannen

De studie van de Universiteit van Michigan toonde aan dat mannen die aanwezig waren tijdens het verschijnen van een kind in de wereld in het Maternity Hospital melden een hogere oplegging van zijn vrouw na de bevalling dan degenen die bang waren om haar hand te houden. Dus ophouden om dit proces te overwegen met walgelijke en aangepaste mannen om disfunctie te respecteren.

Misschien zal hij moeten

https://www.wachuuzi.com/terms/

zoeken naar nieuwe erogene zones

En de borst laat alleen. Baby, zuigmelk, mooi alleen in schilderijen, in het leven, borstvoeding is droog en scheuren op de tepels. Dus het is niet verrassend als je wilt dat ze ze nogmaals niet aanraken. Niets verschrikkelijk: gebruik deze kans en controleer, raak aan op wat andere delen van het lichaam u maken.

Maak je klaar om te stralen!

Helaas, het gaat niet om spuiten, maar over melk. Het mag niet van uw borst in de tijd bestrooien – dit komt door het feit dat oxytocine wordt gegenereerd tijdens seks, niet alleen voor bevestiging en emotionele nabijheid, maar ook voor de productie van melk. Indien mogelijk stoort “Lekkage” u, en vervolgens een speciale BH op te voeren voor het voeren met pads, probeer melk te sturen voordat u naar bed gaat of gewoon uw handdoek houdt.

Verlegen je lichaam niet

Zijn veranderingen zijn normaal! Dit geslacht bestaat voor ons, en niet wij voor seks. Gebruik bed om het vertrouwen in jezelf te retourneren, en het niet verliezen. En vergeet niet de kleine dingen: laat haar man bij het kind zitten terwijl je naar de schoonheidssalon gaat, we accepteren het bad of slapen we gewoon.

Wennen aan het plannen

Klein schreeuwend buurhuis draagt ​​niet echt bij aan spontaniteit, nachtvoedingen kunnen gemakkelijk bedspellen vervangen, en extra vijf minuten slaap lijkt misschien veel wenselijker dan seks. Het kind zal veel kracht wegnemen en plannen – een manier om je intieme leven te houden. Het kan trouwens erg sexy zijn. Vertrouw niet? Probeer haar man een verzoek om seks in Google Agenda om 21:30 te sturen en te zien wat er gebeurt.

En nog belangrijker – onthoud: na de geboorte van een kind zal het leven echt veranderen. Maar wie zei dat voor het ergste? Dit is een grote kans om dichter bij elkaar te komen en meer intiemer dan ooit te maken. Dus geniet van hen, zoals eerder – of nog meer!

En lees zelfs wat de mythen over seks nog steeds geloven dat mensen doen, wat te doen als een partner te grote penis is en hoe je seks hebt tijdens de menstruatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *